21-11-2022

Pre-sale 23 gasloze nieuwbouwwoningen Villapark Bousberg fase 3 en 4

De pre-sale van de projectwoningen van Villapark Bousberg fase 3 en 4 start binnenkort!

Op maandag 21 november vanaf 12 uur kunt u zich via de website www.bousberg.nl inschrijven op een of meerdere woningen naar keuze.

 

Wat is de pre-sale?

Tijdens de pre-sale worden de woningtypes, perceeloppervlak, de prijsrange en de ligging van de projectwoningen bekend gemaakt. Op basis van deze informatie kunt u een voorkeur geven voor een of meerdere woningen. Door een voorkeur aan te geven bij de pre-sale krijgt u voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich niet hebben ingeschreven gedurende de pre-sale. De inschrijfsnelheid binnen de pre-sale periode wordt tijdens het toewijzen buiten beschouwing gelaten.

 

Start verkoop

De definitieve verkoop vindt plaats zodra de verkoopstukken definitief zijn. Naar verwachting is dit in het eerste kwartaal van 2023. Vanaf start verkoop zijn de verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij de definitieve VON-prijzen van de projectwoningen melden.

 

Voorkeur opgeven

Mocht u verliefd zijn geworden op een of meerdere woningen, dan kunt u uw voorkeur aangeven door de volgende stappen te volgen:

 

  1. Selecteer de woning van uw voorkeur op de situatietekening en klik op interesse;
  2. Login in met uw gebruikersnaam en wachtwoord in uw persoonlijke account, of maak een account aan als u er nog geen hebt;
  3. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
  4. Heeft u interesse in meerdere woningen? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik op de woning van uw 2e voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account. Dit kunt u herhalen tot en met uw 10e voorkeur.

 

Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen en de gegevens van uw partner, indien u samen wilt kopen. Alle gevraagde gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken, indien u tot koop van een projectwoning overgaat. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijving op een woning worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

 

Een voorwaarde om in aanmerking te kunnen komen voor een woning is een financieringsverklaring. Daarom vragen wij u om gedurende de pre-sale het Model Financiële Toets in te laten vullen door uw financieel adviseur. Indien u geen financiering nodig heeft voor de aankoop van een woning, dient u zelf de financiële toets in te vullen en te uploaden via uw account. U kunt het Model Financiële Toets downloaden via onze website (www.bousberg.nl) op het moment dat de pre-sale is gestart.

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Boek en Offermans Makelaars Heerlen via 045-5743233 of heerlen@boek-offermans.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bousberg fase 3 en 4