07-11-2022

Start verkoop bouwkavels Villapark Bousberg fase 3 en 4

Vanaf maandag 7 november om 12 uur start de verkoop van de 11 bouwkavels van Villapark Bousberg fase 3 en 4 en is alle informatie zichtbaar op de website (www.bousberg.nl). Naast de definitieve VON-prijzen vindt u aanvullende informatie onder het tabblad Kavels.

 

Hoe nu verder?

Indien u zich heeft ingeschreven op een of meerdere kavels gedurende de pre-sale hoeft u niets te doen, tenzij uw voorkeur voor een bepaald kavel is gewijzigd. Dan kunt u uw voorkeuren aanpassen in uw account. Indien u zich nog niet heeft ingeschreven gedurende de pre-sale, kunt u zich nu alsnog inschrijven voor een of meerdere kavels naar keuze. Dat kunt u doen door de volgende stappen te volgen:

 

  1. Selecteer de kavel van uw voorkeur op de situatietekening en klik op interesse;
  2. Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw persoonlijke account, of maak een account aan wanneer u er nog geen heeft;
  3. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
  4. Heeft u interesse in meerdere kavels? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik op de kavel van uw 2e voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account. Dit kunt u herhalen tot en met uw 6e voorkeur.

 

Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen en de gegevens van uw partner, indien u samen wilt kopen. Alle gevraagde gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken indien u tot koop van een kavel overgaat. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijving op een kavel worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

 

Procedure toewijzing

 

Indien u zich heeft ingeschreven gedurende de pre-sale, kunt u tot 9 november uw voorkeur wijzigen. Vanaf 9 november worden de kavels toegewezen via een automatisch computersysteem aan de meest concrete kandidaten. Hierbij wordt gestreefd om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen.

 

Bij meerdere geïnteresseerden voor hetzelfde kavel, wordt gekeken of kandidaten een financieringsverklaring hebben laten opstellen (door een erkend financieel adviseur) en hebben geüpload bij de inschrijving. Deze kandidaten krijgen voorrang bij de toewijzing.

In geval van financiering d.m.v. eigen middelen volstaat een zelf ingevulde financieringsverklaring. Het Model Financiële Check is te downloaden via de website (www.bousberg.nl).

Bij elk project is het zo dat er bouwnummers zijn, waarop meer wordt ingeschreven dan op andere kavels. Het kan daarom zijn dat u op de reservelijst komt te staan.

 

Wanneer bericht?

Alle ingeschrevenen ontvangen uiterlijk maandag 14 november bericht. Alle kandidaten aan wie een zelfbouwkavel is toegewezen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een informatief gesprek met de makelaar. In dit persoonlijk gesprek krijgt u een toelichting op het project en de zelfbouwkavel. Na dit gesprek blijft de zelfbouwkavel maximaal 10 dagen voor u gereserveerd. Binnen deze periode beslist u of u wel of niet tot aankoop van de betreffende zelfbouwkavel overgaat.

 

De kandidaten aan wie geen zelfbouwkavel is toegewezen ontvangen daarover een e-mail met de mededeling dat zij reserve kandidaat zijn (voor de bouwnummers die zij hebben opgegeven in het inschrijfformulier). Indien er een kandidaat afvalt, wordt dezelfde toewijzingsprocedure gevolgd voor de vrijgekomen zelfbouwkavel. Wij kunnen u dan ook niet berichten op welke plaats u op de reservelijst staat.

 

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Boek en Offermans Makelaars Heerlen via 045-5743233 of heerlen@boek-offermans.nl.

 

Met vriendelijke groet,  

 

Team Bousberg fase 3 en 4