17-10-2022

Pre-sale vrije kavels Villapark Bousberg fase 3 en 4

Maandag 17 oktober gaat de pre-sale van start! Dit is het moment waarop u uw voorkeur kunt aangeven voor een of meerdere bouwkavels.

 Vanaf 12 uur (op 17 oktober) is de website (www.bousberg.nl) aangepast en zijn de kavels zichtbaar op de situatietekening. Door op een kavel te klikken in de situatietekening komt er kavel specifieke informatie in beeld. Deze informatie bestaat uit perceeloppervlakten en een prijsindicatie.

 

Voorkeur opgeven

Mocht u verliefd zijn geworden op een of meerdere kavels, dan kunt u uw voorkeur aangeven door de volgende stappen te volgen:

 

  1. Selecteer de kavel van uw voorkeur op de situatietekening en klik op voorkeur doorgeven;
  2. Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw persoonlijke account, of maak een account aan wanneer u er nog geen heeft;
  3. Volg de stappen in het digitale inschrijfformulier;
  4. Heeft u interesse in meerdere kavels? Via uw persoonlijke account kunt u maximaal 6 voorkeuren doorgeven.

 

Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen en de gegevens van uw partner, indien u samen wilt kopen. Alle gevraagde gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken, indien u tot koop van een kavel overgaat. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijving op een kavel worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

 

Door uw voorkeur aan te geven voor één (of meerdere) kavel(s) krijgt u tijdens de verkoop voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. De inschrijfsnelheid binnen de pre-sale periode wordt tijdens het toewijzen buiten beschouwing gelaten.

 

Een voorwaarde om in aanmerking te kunnen komen voor een kavel is een financieringsverklaring. Daarom vragen wij u om gedurende de pre-sale het Model Financiële Toets in te laten vullen door uw financieel adviseur. Indien u geen financiering nodig heeft voor de aankoop van een kavel, dient u zelf de financiële toets in te vullen en te uploaden via uw account. U kunt het Model Financiële Toets downloaden via onze website (www.bousberg.nl) op het moment dat de pre-sale is gestart.

 

Start verkoop

Zodra de verkoop start worden de definitieve VON-prijzen bekend gemaakt via de website (www.bousberg.nl). Op dat moment ontvangt u van ons weer per mail bericht.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Boek en Offermans Makelaars Heerlen via 045-5743233 of heerlen@boek-offermans.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bousberg fase 3 en 4