17-12-2020

Update Bousberg fase 3 en 4 te Landgraaf

Update Bousberg fase 3 en 4 te Landgraaf

 

Graag informeren we u hierbij over de huidige stand van zaken van de ontwikkeling Bousberg fase 3 en 4. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het stedenbouwkundig plan.

 

We zijn op de goede weg maar er is ook nog veel werk te verzetten voordat we de omgevingsvergunning kunnen aanvragen en de verkoop kunnen starten. Op dit moment is de prognose dat we in het tweede kwartaal van 2021 in verkoop kunnen.

 

De woningen

Het plan bestaat uit 23 vrijstaande woningen en 11 vrije kavels. De projectmatige woningen worden qua uitstraling en vorm familie van de woningen uit de eerdere fases en krijgen een woonoppervlak van circa 140 m2 tot bijna 200 m2. Door het mooie heuvelachtige landschap hebben wij ervoor gekozen om bij een aantal woningen een souterrain toe te passen om zo optimaal gebruik te maken van het hoogteverschil.

 

Op een paar percelen na krijgen alle vrije bouwkavels een oppervlak van meer dan 700 m2. Wij hopen op korte termijn de situatietekening met u te kunnen delen via de website: bousberg.nl

 

Het Landschapsplan

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het landschapsplan. Groenspecialisten adviseren ons welke beplanting het beste tot zijn recht komt in de bosrijke omgeving.

 

Wij houden u op de hoogte via de website en met nieuwsbrieven. Wilt u geen nieuws missen? Meld u dan aan via de website bousberg.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bousberg fase 3 en 4