image

Nieuwsberichten

Pre-sale 23 gasloze nieuwbouwwoningen Villapark Bousberg fase 3 en 4

De pre-sale van de projectwoningen van Villapark Bousberg fase 3 en 4 start binnenkort!

Op maandag 21 november vanaf 12 uur kunt u zich via de website www.bousberg.nl inschrijven op een of meerdere woningen naar keuze.

 

Wat is de pre-sale?

Tijdens de pre-sale worden de woningtypes, perceeloppervlak, de prijsrange en de ligging van de projectwoningen bekend gemaakt. Op basis van deze informatie kunt u een voorkeur geven voor een of meerdere woningen. Door een voorkeur aan te geven bij de pre-sale krijgt u voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich niet hebben ingeschreven gedurende de pre-sale. De inschrijfsnelheid binnen de pre-sale periode wordt tijdens het toewijzen buiten beschouwing gelaten.

 

Start verkoop

De definitieve verkoop vindt plaats zodra de verkoopstukken definitief zijn. Naar verwachting is dit in het eerste kwartaal van 2023. Vanaf start verkoop zijn de verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij de definitieve VON-prijzen van de projectwoningen melden.

 

Voorkeur opgeven

Mocht u verliefd zijn geworden op een of meerdere woningen, dan kunt u uw voorkeur aangeven door de volgende stappen te volgen:

 

 1. Selecteer de woning van uw voorkeur op de situatietekening en klik op interesse;
 2. Login in met uw gebruikersnaam en wachtwoord in uw persoonlijke account, of maak een account aan als u er nog geen hebt;
 3. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
 4. Heeft u interesse in meerdere woningen? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik op de woning van uw 2e voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account. Dit kunt u herhalen tot en met uw 10e voorkeur.

 

Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen en de gegevens van uw partner, indien u samen wilt kopen. Alle gevraagde gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken, indien u tot koop van een projectwoning overgaat. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijving op een woning worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

 

Een voorwaarde om in aanmerking te kunnen komen voor een woning is een financieringsverklaring. Daarom vragen wij u om gedurende de pre-sale het Model Financiële Toets in te laten vullen door uw financieel adviseur. Indien u geen financiering nodig heeft voor de aankoop van een woning, dient u zelf de financiële toets in te vullen en te uploaden via uw account. U kunt het Model Financiële Toets downloaden via onze website (www.bousberg.nl) op het moment dat de pre-sale is gestart.

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Boek en Offermans Makelaars Heerlen via 045-5743233 of heerlen@boek-offermans.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bousberg fase 3 en 4

Start verkoop bouwkavels Villapark Bousberg fase 3 en 4

Vanaf maandag 7 november om 12 uur start de verkoop van de 11 bouwkavels van Villapark Bousberg fase 3 en 4 en is alle informatie zichtbaar op de website (www.bousberg.nl). Naast de definitieve VON-prijzen vindt u aanvullende informatie onder het tabblad Kavels.

 

Hoe nu verder?

Indien u zich heeft ingeschreven op een of meerdere kavels gedurende de pre-sale hoeft u niets te doen, tenzij uw voorkeur voor een bepaald kavel is gewijzigd. Dan kunt u uw voorkeuren aanpassen in uw account. Indien u zich nog niet heeft ingeschreven gedurende de pre-sale, kunt u zich nu alsnog inschrijven voor een of meerdere kavels naar keuze. Dat kunt u doen door de volgende stappen te volgen:

 

 1. Selecteer de kavel van uw voorkeur op de situatietekening en klik op interesse;
 2. Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw persoonlijke account, of maak een account aan wanneer u er nog geen heeft;
 3. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
 4. Heeft u interesse in meerdere kavels? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik op de kavel van uw 2e voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account. Dit kunt u herhalen tot en met uw 6e voorkeur.

 

Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen en de gegevens van uw partner, indien u samen wilt kopen. Alle gevraagde gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken indien u tot koop van een kavel overgaat. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijving op een kavel worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

 

Procedure toewijzing

 

Indien u zich heeft ingeschreven gedurende de pre-sale, kunt u tot 9 november uw voorkeur wijzigen. Vanaf 9 november worden de kavels toegewezen via een automatisch computersysteem aan de meest concrete kandidaten. Hierbij wordt gestreefd om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen.

 

Bij meerdere geïnteresseerden voor hetzelfde kavel, wordt gekeken of kandidaten een financieringsverklaring hebben laten opstellen (door een erkend financieel adviseur) en hebben geüpload bij de inschrijving. Deze kandidaten krijgen voorrang bij de toewijzing.

In geval van financiering d.m.v. eigen middelen volstaat een zelf ingevulde financieringsverklaring. Het Model Financiële Check is te downloaden via de website (www.bousberg.nl).

Bij elk project is het zo dat er bouwnummers zijn, waarop meer wordt ingeschreven dan op andere kavels. Het kan daarom zijn dat u op de reservelijst komt te staan.

 

Wanneer bericht?

Alle ingeschrevenen ontvangen uiterlijk maandag 14 november bericht. Alle kandidaten aan wie een zelfbouwkavel is toegewezen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een informatief gesprek met de makelaar. In dit persoonlijk gesprek krijgt u een toelichting op het project en de zelfbouwkavel. Na dit gesprek blijft de zelfbouwkavel maximaal 10 dagen voor u gereserveerd. Binnen deze periode beslist u of u wel of niet tot aankoop van de betreffende zelfbouwkavel overgaat.

 

De kandidaten aan wie geen zelfbouwkavel is toegewezen ontvangen daarover een e-mail met de mededeling dat zij reserve kandidaat zijn (voor de bouwnummers die zij hebben opgegeven in het inschrijfformulier). Indien er een kandidaat afvalt, wordt dezelfde toewijzingsprocedure gevolgd voor de vrijgekomen zelfbouwkavel. Wij kunnen u dan ook niet berichten op welke plaats u op de reservelijst staat.

 

Vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Boek en Offermans Makelaars Heerlen via 045-5743233 of heerlen@boek-offermans.nl.

 

Met vriendelijke groet,  

 

Team Bousberg fase 3 en 4

Pre-sale vrije kavels Villapark Bousberg fase 3 en 4

Maandag 17 oktober gaat de pre-sale van start! Dit is het moment waarop u uw voorkeur kunt aangeven voor een of meerdere bouwkavels.

 Vanaf 12 uur (op 17 oktober) is de website (www.bousberg.nl) aangepast en zijn de kavels zichtbaar op de situatietekening. Door op een kavel te klikken in de situatietekening komt er kavel specifieke informatie in beeld. Deze informatie bestaat uit perceeloppervlakten en een prijsindicatie.

 

Voorkeur opgeven

Mocht u verliefd zijn geworden op een of meerdere kavels, dan kunt u uw voorkeur aangeven door de volgende stappen te volgen:

 

 1. Selecteer de kavel van uw voorkeur op de situatietekening en klik op voorkeur doorgeven;
 2. Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw persoonlijke account, of maak een account aan wanneer u er nog geen heeft;
 3. Volg de stappen in het digitale inschrijfformulier;
 4. Heeft u interesse in meerdere kavels? Via uw persoonlijke account kunt u maximaal 6 voorkeuren doorgeven.

 

Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen en de gegevens van uw partner, indien u samen wilt kopen. Alle gevraagde gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken, indien u tot koop van een kavel overgaat. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijving op een kavel worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

 

Door uw voorkeur aan te geven voor één (of meerdere) kavel(s) krijgt u tijdens de verkoop voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. De inschrijfsnelheid binnen de pre-sale periode wordt tijdens het toewijzen buiten beschouwing gelaten.

 

Een voorwaarde om in aanmerking te kunnen komen voor een kavel is een financieringsverklaring. Daarom vragen wij u om gedurende de pre-sale het Model Financiële Toets in te laten vullen door uw financieel adviseur. Indien u geen financiering nodig heeft voor de aankoop van een kavel, dient u zelf de financiële toets in te vullen en te uploaden via uw account. U kunt het Model Financiële Toets downloaden via onze website (www.bousberg.nl) op het moment dat de pre-sale is gestart.

 

Start verkoop

Zodra de verkoop start worden de definitieve VON-prijzen bekend gemaakt via de website (www.bousberg.nl). Op dat moment ontvangt u van ons weer per mail bericht.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Boek en Offermans Makelaars Heerlen via 045-5743233 of heerlen@boek-offermans.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bousberg fase 3 en 4

Vooraankondiging pre-sale kavels Bousberg fase 3 en 4

De pre-sale van de vrije kavels van Bousberg fase 3 en 4 start binnenkort! Op maandag 17 oktober vanaf 12 uur kunt u zich via de website www.bousberg.nl inschrijven op een of meerdere bouwkavels naar keuze.

 

Wat is de pre-sale?

Tijdens de pre-sale wordt het perceeloppervlak, de prijsrange en de ligging van de kavels bekend gemaakt. Op basis van deze informatie kunt u een voorkeur geven voor een of meerdere bouwkavels. Door een voorkeur aan te geven bij de pre-sale krijgt u voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich niet hebben ingeschreven gedurende de pre-sale.

 

Hoe u uw voorkeur voor een kavel kunt aangeven, wordt in een volgend nieuwsbericht verder uitgelegd.

 

Start verkoop

De definitieve verkoop vindt plaats zodra de verkoopstukken definitief zijn. Naar verwachting is dat begin november. Vanaf start verkoop zijn de verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij de definitieve VON-prijzen van de bouwkavels melden.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Boek en Offermans Makelaars Heerlen via 045-5743233 of heerlen@boek-offermans.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bousberg fase 3 en 4

Pre-sale woningen gestart!

De woningen zijn nu in pre-sale, geef nu uw voorkeur door!
Alle zelfbouwkavels staan onder optie, u kunt nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Voorkeur doorgeven