image

Nieuwsberichten

Update Villapark Bousberg fase 3 en 4

Het is even stil geweest, maar achter de schermen zijn de werkzaamheden doorgegaan. Wij informeren u dan ook graag over de voortgang van Villapark Bousberg fase 3 en 4. 

Verkoopstukken

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verkoopstukken. Het beeldkwaliteitsplan en de kavelpaspoorten zijn gereed. Samen met de gemeente worden momenteel het inrichtings- en het landschapsplan definitief gemaakt. Ook het projectlogo heeft een opfrisbeurt ondergaan. We verwachten kort na de bouwvakvakantie te kunnen starten met de verkoop van de eerste vrije bouwkavels. De verkoop van de projectmatige woningen zal later in het jaar van start gaan.

Bomen

Het is van belang om zoveel mogelijk waardevolle bomen te behouden en daar is het plan dan ook op afgestemd. Voor de bomen van vooral mindere kwaliteit, met een korte levensverwachting, is een kapvergunning aangevraagd. In plaats daarvan worden nieuwe bomen teruggeplant.

 

Wij houden u op de hoogte.

 

Met vriendelijke groet,

Projectteam Villapark Bousberg

Verkaveling fase 3 en 4

Reeds heeft er voor de omwonenden van Bousberg fase 3&4 een informatieavond plaatsgevonden. Wij hebben de omwonenden geïnformeerd over de conceptplannen. Naar aanleiding daarvan willen wij u ook graag op de hoogte brengen van de concept verkaveling.

 

Op onderstaande afbeelding is een situatie met de projectmatige woningen en vrije kavels weergegeven. Bousberg fase 3 & 4 bestaat uit drie verschillende woningtypes, welke familie zijn van de woningen uit de eerste twee fases. Daarnaast zullen er verschillende vrije bouwkavels aangeboden worden.

 

 

Planning

Momenteel beoordeelt de gemeente Landgraaf het concept inrichtingsplan. Bij een akkoord kunnen wij de verkoop voorbereiden en bent u door middel van de nieuwsbrief als eerste op de hoogte van de verkoop. Bent u nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kunt u zich inschrijven via de volgende link: www.bousberg.nl/interesse.

 

Met vriendelijke groet,

Projectteam Bousberg fase 3 en 4

Update Bousberg fase 3 en 4

Het is even stil geweest rondom de ontwikkeling van Bousberg fase 3 en 4. Een heuvelachtig gebied in een bosrijke omgeving brengen extra uitdagingen met zich mee. Het behoud van waardevolle bomen en de afwatering van het gebied vraagt om zorgvuldigheid.

De afgelopen periode is het plan verder uitontwikkeld en zijn we dicht bij een definitief ontwerp van woningen en de buitenruimte. Door middel van de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het project en de verkoop van de woningen en bouwkavels. 


Wij houden u op de hoogte via de website en met nieuwsbrieven. Wilt u geen nieuws missen? Meld u dan aan via de website bousberg.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Bousberg fase 3 en 4

Update Bousberg fase 3 en 4 te Landgraaf

Graag informeren we u hierbij over de huidige stand van zaken van de ontwikkeling Bousberg fase 3 en 4. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het stedenbouwkundig plan.

We zijn op de goede weg maar er is ook nog veel werk te verzetten voordat we de omgevingsvergunning kunnen aanvragen en de verkoop kunnen starten. Door middel van de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het project en de verkoop van de woningen en bouwkavels. 

De woningen
Het plan bestaat uit 23 vrijstaande woningen en 11 vrije kavels. De projectmatige woningen worden qua uitstraling en vorm familie van de woningen uit de eerdere fases en krijgen een woonoppervlak van circa 140 m2 tot bijna 200 m2. Door het mooie heuvelachtige landschap hebben wij ervoor gekozen om bij een aantal woningen een souterrain toe te passen om zo optimaal gebruik te maken van het hoogteverschil.

Op een paar percelen na krijgen alle vrije bouwkavels een oppervlak van meer dan 700 m2. Wij hopen op korte termijn de situatietekening met u te kunnen delen via de website: bousberg.nl

Het Landschapsplan
Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het landschapsplan. Groenspecialisten adviseren ons welke beplanting het beste tot zijn recht komt in de bosrijke omgeving.

Wij houden u op de hoogte via de website en met nieuwsbrieven. Wilt u geen nieuws missen? Meld u dan aan via de website bousberg.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Bousberg fase 3 en 4

 

BLIJF OP DE HOOGTE

De start van de verkoop staat gepland voor de tweede helft van 2021..
 Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
 Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrieven.

AANMELDEN