image

Alle kavels onder optie
Schrijf u in als reservekandidaat.

Inschrijven

Zelfbouwkavels

In de prachtige glooiingen van het Zuid-Limburgse landschap en midden in de natuur, ontwikkelt Van Wijnen de laatste fase van Villapark De Bousberg. Hier ontstaat een fijne woonomgeving met 23 vrijstaande woningen en 11 zelfbouwkavels. Behalve de bouw van de nieuwe woningen wordt er een fantastisch landschapsplan aangelegd. De kavels liggen aan de Iepenlaan en Vliersingel. Deze kavels krijgen een royale oppervlakte vanaf circa 574 m² en met de mogelijkheid voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De kavels bieden absoluut voldoende ruimte om uw droomwoning in Bousberg te realiseren!

Foto

Voor het ontwerp en de bouw van de woningen zijn een aantal spelregels van toepassing. Door het hanteren van de procedure aankoop zelfbouwkavels helpen wij u om tot een positieve beoordeling van welstand te komen. Het geeft geen garantie, maar we verwachten dat deze procedure u helpt om sneller een goedkeuring te ontvangen.

Wij hebben voor de bouwkavels een beeldkwaliteitsplan (BKP) en kavelpaspoorten opgesteld. In het BKP staat beschreven welk straatbeeld is beoogd in het plan en wat juist ongewenst is. In het kavelpaspoort staan regels opgenomen met betrekking tot het bouwvlak, erfafscheiding, waardevolle bomen etc. Het is van belang om, naast het bestemmingplan, rekening te houden met het BKP en kavelpaspoort bij het ontwerp van uw woning. Om dit te waarborgen en u de juiste richting op te sturen, is er een supervisor (architect) aangesteld om u te helpen.

Download procedure aankoop zelfbouwkavels

Download

Download beeldkwaliteitsplan en kavelpaspoorten

Download
Foto

Coöperatieve vereniging

Kenmerkend aan dit plan is de oprichting van een coöperatieve vereniging waar alle kopers van fase 3 en 4 lid van zijn. Gezamenlijk krijgt u zeggenschap over het gemeenschappelijk groen. In de onderhoudskaart kunt u zien welk gebied openbaar terrein wordt en welk gedeelte onderdeel wordt van de vereniging. Zo ontstaat er een ruimtelijke en vriendelijke sfeer in de wijk.

Download onderhoudskaart

Alle kavels staan onder optie!

U kunt nog wel inschrijven als reserve kandidaat.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar via telefoonnummer 045-5743233

.

Inschrijven reservekandidaat