image

‘Villapark De Bousberg is wonen op een plek waar de natuur tot aan de voordeur komt.’

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Meld u aan

Villapark De Bousberg

In de prachtige glooiingen van het Limburgse landschap en midden in de natuur, ontwikkelt Van Wijnen fase 3 en 4 van Villapark De Bousberg. In deze ontwikkeling is ruimte voor zowel projectwoningen als vrije bouwkavels. Het ontwerp bouwt voort op de aanwezige kwaliteiten van de reeds gebouwde woningen in fase 1 en 2.

Aan de ontwikkeling van dit nieuwbouwplan wordt momenteel met veel plezier gewerkt. 

Locatie
image

“Wonen alsof het altijd vakantie is”

Foto

Jarenlang was De Bousberg een bekend en populair recreatiegebied. Door de mooie wandelpaden en prachtige fietsroutes langs de uitgestrekte bossen was het een geliefde plek om vakantie te vieren. Het reeds in ontwikkeling zijnde plangebied omvat het terrein van het voormalige vakantiepark de Bousberg, dat vanaf de doorgaande hoofdroute Moltweg/ Hompertsweg via de Parklaan bereikbaar is.

“De bewoner is te gast in het landschap”

De locatie kenmerkt zich door hoogteverschillen, hellend landschap én veel bestaand en nieuw groen. De gehele ontwikkeling zal zodanig ontworpen worden dat zij naadloos aan zal sluiten bij deze unieke omgeving. Bij het bouwen van de woningen en het invullen van de vrije kavels zal daarom rekening worden gehouden met het terrein, de afstemming van sferen en het materiaalgebruik.

image

BLIJF OP DE HOOGTE

De start van de verkoop staat gepland voor de tweede helft van 2021.
 Heeft u interesse en wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
 Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrieven.

AANMELDEN
image